Vinter

Vinter

Höstmötet och en god jultallrik fick vi med oss innan vi stänger ner klubben och ta julledigt. Protokoll från höstmötet ska jag infoga när det är klart.

Hösten har varit bra i klubbsyn, vi har lyckats hålla klubben öppen torsdagar. Tack till alla som gemensamt håll denna öppen och hjälpt varann med vad som än behövs.

Ni som inte har hittat in på vår klubbstuga är välkomna i Januari. Återkommer med dag.

Ungdoms sektionen jobba på och har haft en kul höst.

Jag jobba på att få ut all information om klubben här på hemsida och på facebook. Jag ska göra om våra sidor på facebook och återkommer när detta är klart. Jag lägger också mejl till alla som lämnas sin mejl adress genom vårt medlemsregister hos Sportfiskarna.

Sitter du och sura över att ni inte får information måste ni aktivt höra av er och lämna er mejladress eller komma till klubbstugan på torsdagar. Vi skickar inte ut någon information per post då detta är alldeles för mycket jobb och dyra porto.

Samla ni pant och vill bli av med denna hör av dig till mig, Martin eller Arne . Man kan ta med den en torsdag. Vi är tacksamma för all pant då detta är en enkel inkomst för klubben.

Koppla ditt spelkort till klubben . Svenska spel sponsra föreningsliv genom att en del överflöd går till dessa. Beroenede på hur många som kopplat sina spel till oss ge  bilden av hur mycket ersättning vi får .

Vi letar efter en ny båt till Suseån. Vet ni om någon kontakta Martin.

Årsmötet är bestämt till måndag 21/3

2022 medlemsavgift ska vara hos betald innan 30/3 för att få fiska 1/4.  Ni som vet med er att ni blev medlemmar sent på året behöver inte göra detta utan bara betala till sportfiskarna . Hör av er till mig eller kassören så reder vi upp detta.

Ha nu en fin Jul och Gott nytt år.

Hälsningar Styrelsen

 

 

Kommentarer är stängda.