Info om SFK-LAXEN

Info om SFK-LAXEN

LAX4

 

 

Klubbens adress är:

Sportfiskeklubben Laxen Halmstad

Grönevångsvägen 25

Bankgiro är 5679-1106

Swish 1232306835

Medlemsavgift: Familj 900, Senior 700, Junior 200

 

 

 

 

 

 

 

Sportfiskeklubben Laxen är en öppen fiskeklubb för all typ av fiske. Alla som ansöker om medlemskap måste innan han/hon blir medlem bli rekommenderade av någon tidigare medlemmar eller att han/hon kommer till klubbstugan någon torsdag och presentera sig och sitt intresse.

Klubben har sitt medlemsregister hos Sportfiskarna och medlemskortet kommer från dem , är då även ditt fiskekort. Har du medlemskap hos dessa sedan tidigare mejla du ordförande eller kassören som förklara vad du ska betala för medlemsavgift.

Som medlem i Sportfiskeklubben Laxen kan du fiska i fem sjöar och del av Suseån där vi i två av sjöarna kontinuerligt planterar in Regnbåg sfisk – i övriga sjöar förekommer gädda, abborre och sik. I Suseån fiskar vi efter gädda, abborre, lax och öring.

Klubben har en trevlig klubbstuga i Halmstad där medlemmar var torsdag träffas för att fixa till sina fiskeprylar, binda sig en fluga eller enbart för att prata bort en stund över en kopp kaffe. Klubbstugan öppnas kl 18:00 och stänger när sista medlemmen går hem.

Klubben arbetar med en fungerande ungdomsverksamhet, där ungdomarna får lära sig fiskets grunder från olika typer av sportfiske till fiske vett och naturvård. Denna verksamhet som övrig bedrivs i huvudsak i klubbstuga eller på gemensamma fiskeresor.