Aktiviteter

Aktiviteter

Välkommen till klubbens nya hemsida

Klubbens nya hemsida är nu i gång men som ni ser så har vi mycket mer information på sidan som inte är klart. Vår förhoppning med den nya hemsidan är att den skall hjälpa oss att bli det verktyg som vi behöver utöver klubbens veckobrev att vara en informationskanal till medlemmarna.

Tyck till om hemsidan och vad som bör göras – sänd mig ett mejl leli@laxfiskaren.se

Leli


Arrangemang 2024

 

 

 

 

Aktivitets kalender 

Tor  14/3 kl 18:00 Årsmöte Roddklubbens lokal

1/6-2/6 Fiske i sunnedamm med övernattning om man önskar

Helgen v 44 höstlovs fiske Toftasjön för  Halmstad kommuns barn/Ungdomar.

Vi kommer under året fiska och varje tillfälle lägger vi på vår Facebook kanal. När man är medlem i klubben bjuds man in i vår sida där alla årets aktiviteter läggs in.

Vi planera även en hajk efter gädda någon gång under året.

Kommer en höstaktivitet som inte är bestämd ännu som brukar vara delvis sponsrad av klubben och en del får man betala själv.

 

 

 

                        

 

 

 

 

 


 

Pantamera
Vi samlar pant som skapa inkomst för föreningen. Alla burkar är ok även tyska. Lämna in dem på klubb
stugan eller ring Martin Andersson 0733-681444

Svenska spel

Klubben är nu registrerad på Svenska spel vilket innebär att du som bruka spela på tips, lotto mm kan uppge klubbens namn. På allt du spelar får klubben poäng – var krona du spelar för ger klubben 10 poäng . Alla poäng klubben har samlat på sig under ett år ingår i årets fördelning som Svenska spels ger – 50 miljoner. Med andra ord på var krona som du spelar för kommer klubben framöver att få högre fördelningstal av dessa 50 miljoner.

När du lämnar ditt spel uppger du att du önskar att ansluta detta till SFK Laxen i Halmstad.

___________________________________________________________

Fångstrapport

Glöm inte att sända en fångstrapport – fångstrapporten skall sändes senast 48 tim . OBS om ni önskar att er fångst skall ingå i klubbens tävling måste ni informera om detta när ni sänder er fångstrapport – alternativt att ni ringer tävlingsledningen Martin Andersson 0733681444.