Veckobrev Test V 40/41

Veckobrev Test V 40/41

Hej alla ni som läser på vår hemsida.

 

Informationen har varit svår att få ut, då man måste vara på hemsidan för att få del av klubbens information.

Vår förra ordförande skrev veckobrev som kom till alla via mejl, men detta kan jag tyvärr inte fixa. Jag vet att detta var uppskattat och vi får nog tyvärr bara minnas detta som goda tider.

Detta år har det varit mycket nytt i klubben och vi i styrelsen har gjort allt var vi kan för att hålla den över vattenytan.

I veckan var det ärtsoppa för att gråta över att fisket dra sig mot sitt slut. Tack alla ni som kom och ni som fixade detta.

Vi har även haft en tävling i Suseån och där vi även höll en tyst minut för vår kära Roland. Denna dag var resultat lös i fångst, men vädret var helt underbart.

Angående regnbågen i Halmstad kommun, har länsstyrelsen tagit ett beslut att detta inte får göras i vissa vatten. De som har fått ett avslag har givetvis överklagat och väntar på resultat från denna överklagan.

Vi har från klubbens sida valt att avvakta och se vad som händer i denna fråga innan vi sätter ut regnbåge i Holkarna. Vi har i dagarna sökt tillstånd att sätta ut för 2016 och väntar på beslut.

Någon som har frågor på detta kan kontakta Björn Claesson som har all information.

Vi kommer att ha styrelsemöte på torsdag 8/10 kl 18:30-

Klubbens höstmöte kommer att vara 18/11 kl 19:00. Detta är ett medlemsmöte där vi kan ta upp frågor och sedan tar ev beslut till årsmötet. Klubben har många medlemmar, så jag hoppas verkligen att vi ses där.

Klubben har öppet för alla på tisdagar kl 18:00.

Ungdomarna fortsätter och träffas på måndagar. Om vi gör förändringar skicka vi ut det på mejl och lägger även upp det i klubbnytt.

Ha en fin vecka

Mvh Leli Karlsson

 

Kommentarer är stängda.