Våren

Våren

Då är det fullt upp i klubben

Det är många klassdrag som finns planerade . 25/4, 2/5, 22/5, 23/5, 19/6, 9/7. Vill man hjälpa till med detta är man så välkommen . Kontakta mig Leli på mejl så får du mer inf.

Varje klassdrag ger inte bara barnen en härlig dag utan även lite ersättning till föreningen.

Det kommer vara städdag utmed Suseån helgen v18 . Ansvarig för denna helg är Martin Andersson, Peter Ludvigsson och Kalnak . Kom gärna dit och hjälp till . Vindskyddet lördag. tid typ 10:00

Det kommer även vara ett gäng som håller grillen igång för Fyllåns vattenråd lördag 4/5 då det är en familjedag vid stadsbondgården och utmed fyllån denna lördag . Ansvariga för detta är Arne Andersen och Agneta Sävborg .

Tack alla som hjälper till med vad det än är. Tillsammans är vi starkare i föreningen .

Sunnedamm helgen v 22 med start 17:00 lördag och avslut 15:00 söndag . Alla stugorna är nu fullbokade, men det går alltid att slå upp tält, husbil, eller en luftmadrass på golvet. Anmälan görs till Leli på mejl karlssonleli@gmail.com Klubben bjuder på frukost, lunch på söndag. Lördag tar man med eget grille.

Föreningen har fått ett aktivitets bidrag för en hajk i Kalvsjön . Det planeras till helgen v 26. Vi vill ha in anmälan om intresse finns . Även här till mig Leli

Till hösten kommer det vara ett Elfiske i Suseån . Vi kommer här även bjuda in boende runt om. Suseåns Vattenråd bjuder på grille denna dag. Återkommer med tid brukar vara i september.

Glöm inte spara er pant

Koppla era spelkort hos Svenska Spel till föreningen.

Klubbstugan stänger in för sommaren torsdag 30/5

Alla kan hjälpa till i föreningen, det kan vara att tömma en båt på vatten, städa runt sjön, kontrollera fiskekort. Det är bara medlemmar som finns vid våra vatten, då vi har egna arrende .

Följ oss på facebook

Vi ses vid våra vatten

Skitfiske på er

Vänligen Styrelsen

 

Kommentarer är stängda.