V7 och V 8

V7 och V 8

Nu börjar det närma sig… Premiär.. i alla fall i några av våra åar.. Suseån får vi väntar lite till på.

Lördag 5/3 kl 10:00-17:00 är det fiskemässa GO-Fishing i biblioteket detta går inte att missa, program finns på wittlocks hemsida( www.wittlock.se). Här kommer det att finnas föreläsningar, flugbindare och demo av årets nyheter. Vi kommer vara där med en del ungdomar och förhoppningsvis hitta nya intresserade ungdomar/barn.

Premiären i Nissan kommer att starta med stort PR. Det kommer att vara en tävling mellan Nissan och Lagan. Tävlingen pågår mellan 6:00-9:30

Invigningsceremonierna kommer att direktsändas parallellt från ca 9:50 till 10:30 både från Laholm och Nissan på www.relaxfishingsweden.com och på flera evenemangets partnes hemsida tex hallandsposten och laholmstidning.se.

Klubben har snart sitt årsmöte 16/3 kl 19:00 välkomna..

Jag har lagt ut årets aktivitets kalender här på hemsidan

Suseån ska röjas lite innan premiären och vi är tacksamma för all hjälp söndag 20/3 kl 11:00. Det brukar alltid vara svårt att få hjälp dessa dagar,men snälla även om man bara kan en liten stund så är det guld värt.

Glöm inte att ta med er panten till klubben, även utländska burkar går bra.

Glöm inte att lägga upp ert spelkort på klubben, då vi är med i svenska spel som varje år ge en utdelning för de föreningar som har en ungdomssektion.

Tack till våra sponsorer Wittlocks, Go Nature och vapensmedjan i Oskarström

Tack Helens rör som sponsrar våra ungdomar.

Tack till castingförbundet.

Tack till Studiefrämjandet som  alltid finns tillhands för oss.

Ha ett skitfiske ni som ska ut nu den 1/3

Vänligen Leli Karlsson

 

 

Kommentarer är stängda.