Oktober!

Oktober!

Hej alla i hösten …

Höstmötet är över och vi var 28 tappra medlemmar som kom en lördags kväll. Synd att inte fler medlemmar kommer på våra möten och lägger fram sina önskemål om klubben. Svårt för oss i styrelsen att jobba när vi inte vet var medlemmarna vill.

Höstmötet:

Protokoll kommer att finnas nere vid klubbstugan. Här kommer några få punkter om mötet:

Vi gör ingen fisketillsyn vid Tofta/Torvsjön längre, deras FVO vill fixa detta själva.

Båten i Havet? Ska vi ha den kvar ? Ska ha en natt vakt och skötas om, används i den omfattningen så att det är värt det? Nästa år ska vi ta upp frågan igen och Martin ska se över statistiken hur ofta den varit utlånad.

Biotorpsvård i Suseån är på gång, i alla fall på planeringsfas.

Röja vid Holken, Jan Alexandersson ska ta kontakt med Svea skog som vi arrenderar ifrån ,om detta är ok.

Fisk ska beställas till Holken så fort vattentemperaturen tillåter.

Vi måste alla medlemmar hjälpas åt med fisketillsyn, kontrollera om personen ha kort. Ser man några problem kan man ringa våra tillsynsmän.

På Gång:

Var idag vid Suseån och tittade igenom med Länsstyrelsen och Falkenbergs Sportfiskeklubb var man ska lägga resurserna. Boberg vill inte förbättra sitt verk med ett ev omlöp. Här är första vattenhindret och trappan är för tajt och en del arter kan absolut aldrig ta sig vidare. Dagens rundvandring var bra och fokus kan läggas vid  strömmen nedan vindskyddet och leknacken. Detta för att strömmen är tillräckligt lång. Vi tar med detta till Suseåns referensgrupp och killarna på Länsstyrelsen skulle funderar på hur mycket pengar som finns att avsätta till just dessa sträckor. Det som vi pratade om var stora stenar vid vindskyddet och mindre vid leknacken. Vi återkommer med mer information med tiden.

 

Hökensås resa helgen V43. Har bokat 3 stugor och detta är en medlemsresa och vill man med skicka ett mejl till mig Leli. Var priset kommer att bli vet jag inte riktigt än, då vi väntar på ett ekonomiskt bidrag.

Glöm inte att lämna in din pant till klubben, då detta ge oss mycket pengar i slutändan .

Glöm inte att koppla ditt spelkort till klubben på svenska spel.

Tack till våra sponsorer och samarbetspartner.

Wittlocks,,GO Nature ,Castingförbundet, Sportfiskarna och Studiefrämjandet.

Dax att natt vakta vår havsbåt som jag aldrig använder…..

Vänligen Leli Karlsson

Kommentarer är stängda.