Nytt år

Nytt år

Hej alla då startar vi upp 2023

Klubben öppnar upp lokalen på torsdag 12/1 samma tid 18:00. Kom gärna förbi kanske bara för att ta en kopp kaffe .

Årsmötet planeras till 23/3 kl 18:00. Roddklubbens lokal.

Nytt för 2023 är att vi har fått Balasjön . Just i skrivande stund har jag inte varit förbi de som bor vid sjön för att berätta att det kommer vara medlemmar som fiskar där. Båten är inte där än osv. Vi ska visa hänsyn till de som bor vid sjön och fiska på andra sidan. Som alltid önskar vi att alla är måna om vattnet och släpper tillbaka fångst med stor försiktighet. Vi kommer skriva ut när allt är klart. Båten i Suseån ska flyttas till Balasjön och 2 kanoter ska läggas vid Suseån.

Facebook sidan har ändrats, då det var en incident på den gamla . Nya sidan heter Sportfiskeklubben Laxen

Ungdomarna starta upp så fort fisket dra igång. Vi kommer boka en del inomhustider så vi kan kasta in oss lite . Återkommer med detta via facebook . Hajk agendan är inte klar än, men det kommer som vanligt blir en del utflykter .

Klubben har bokat Sunnedamm 17/6-18/6 detta är en helg för alla medlemmar gamla som unga. Bara flugfiske.

Styrelsen kommer snart ha ett budgetmöte så har man några önskemål för 2023 hör av er på mejl till mig Leli. karlssonleli@gmail.com

Glöm inte att samla er pant till oss. Dessa kan lämnas på en torsdag eller så tar man med sig en egen säck och lämna in på Citygross.

Koppla era spelkort hos klubben. Svenska spel lämna varje år ut en sponsring till föreningar som har medlemmar som har kopplat sina kort hos dem.

Medlemsavgift för 2023 är samma som 2022 och detta betala som vanligt via Bankgiro eller via swish. Dessa uppgifter finns under fliken inf. om klubben.

Tack alla för året som varit och välkomna till 2023 fiskeår med klubben

Tack Wittlocks, Castingförbundet, Studiefrämjandet och Sportfiskarna för allt och jag hoppas på lika bra samarbete under 2023.

Vi ses

 

Kommentarer är stängda.