Klubben just nu

Klubben just nu

Hej

Det är just nu full rulle och våren är här.

Medlemskorten kommer inom kort från sportfiskarna, har tålamod. Ni fiskar på era gamla tills dess. Nya medlem kan ev. behöva visa upp sin betalning vid  en tillsyn.

Suseån har fått röjt och vindskyddet målats om. Det ska byggas nya bänkar.

Holken ska också ha en röjdag i Maj månad.

Vi har fått bryggor från Roddklubb i Örkelljunga och dessa ska hämtas i helgen. Det ska bli ny brygga vid Träasjön och sen är tanken att där ska byggas bryggor vid Holken .

När ni är vid våra vatten kolla gärna på våra båtar så allt ser ok ut. Hjälp tillsynen och fråga gärna om du ser någon som fiskar om de är medlemmar i klubben . Annars kan man upplysa dem att detta ska man vara och be dem kontakta mig .

Nytt vatten är på gång och jag återkommer när allt är påskrivet och klart.

Glöm inte att spara din pant och lämna den till Klubben. Kontakta Arne, Martin eller Leli så ser vi till att denna tas om hand.

Koppla ditt spelkort till klubben allt detta ger extra pengar till klubben

Planera in 4-5/6 då ska vi fiska i Sunnedamm och klubben har hela anläggningen från 17:00 på lördag och sen hela söndag. Här är det flugfiske, klubben har spö om man vill låna och vi hjälper givetvis till att lära grunderna. Bara hör av er till mig Leli . Klubben bjuder på enkel kvällsmat och frukost under denna helg. Väl mött..

Mycket information läggs ut på Facebock så följ oss där SFK Laxen Halmstad

Tack till alla som hjälper till med klubben med allt som aktiviteter, röjdag, tillsyn, styrelsearbete osv. Utan alla dessa människor hade klubben stått still.

Välkomna in i vår klubblokal på Torsdagar från 18:00. Tack alla ni som håller kaffet varmt dessa torsdagar.

Även tack till Studiefrämjandet, Sportfiskarna, Castingförbundet och Wittlocks .

Ha det fint och skitfiske på er…

 

Kommentarer är stängda.