Hösten

Hösten

Hej

Hoppas ni har ett fantastiskt fiske nu i slutet av säsongen.

Elfisket i Suseån var bra och vi kommer senare får ett protokoll som jag ska lägga in här på vår hemsida .

Vi kommer i höst åka till Hökensås och som jag skrev tidigare har jag bokat 3 stugor.  Helgen v 43

Vill man med mejla man mig karlssonleli@gmail.com . Klubben står för boendet och kvällsmat på lördagen. Resan upp och fiskekort fixar man själv. På Facebook har vi en tråd  och vill man med och behöver samåka kan man alltid ställa frågan där.  Ni kan alltid mejla mig om det är andra frågor .

Helgen v 44 har vi höstlovsfiske i Toftasjön lördag och söndag 10:00- 15:00. Detta är gratis fiske för barn/ungdomar upp till 15 år. Vill man hjälpa till med detta är det välkommet. Klubben kommer hjälpa till med att lösa trassel och hålla elden i gång. Detta är ett samarbete med Tofta/Torvsjöns FVO och klubben får ekonomisk stöd av Halmstad kommun .

Båtarna kommer dras upp 1/12 och vinter säkras. Vill man ut med båtarna efter detta får man själv lägga i och dra upp efter sitt fiske .  Båten i Bala sjön kommer att flyttas som ett test till Lilla Holken och även detta 1/12. Balasjöns fiske är då slut.

Nästa år kommer vi att planerar in arbetsdagar för Holken, och Suseån som ska planeras till Årsmötet. Hoppas detta kan göra att man planerar in dessa dagar i sin agenda  och hjälper till så alla kan få ett fint fiske .

Samla er pant och lämna den till oss i klubben, alla burkar funkar även tyska . Vill ni att vi ska hämta, då skicka ni frågan till någon av oss i styrelsen. Man kan också ta med dem en torsdag till vår klubbstuga på Grönevångsvägen . Där är vi varje torsdag från 18:00. Denna inkomst gör det möjligt att ge grattis kaffe på torsdagar för de som håller klubben öppen. Detta gör att vi kan erbjuda olika aktiviteter ,grille vid olika tillfällen osv.

Koppla er spelkort till klubben hos Svenska spel eller Bingolotto.

Höstmöte planeras in ,men jag återkommer med datum. Detta är ett bra medlemsforum där man kan få säga vad man vill och där vi sedan kan ta med till årsmötet för beslut.

Tack till Sportfiskarna, Castingförbundet, Wittlocks, Kalvs camping  och alla ni som lämna pant till oss.

Skitfiske på er

 

Kommentarer är stängda.