Hösten

Hösten

Hej alla

Då lägger vi sommaren bakom oss eller??? det är klart ännu sommar värme i Halland så det är ju eg. oklart vilken årstid det är.

Vi kan nu i alla fall lägga lax säsongen bakom oss. Det har varit en dålig säsong i Suseån med en lax rapporterad  upptagen.

Klubbens övriga vatten rulla också på och som vanligt väntar vi fortfarande på ett skriftligt avtal från Svea skog på vårt nya vatten. Tro oss att vi jagar dem både jag och Ove vår kassör .

Vi har varit på en trevlig Hökensås resa med klubben och precis avslutat ett höstlovsfiske för barn och ungdomar i Halmstad kommun.

Vi som jobbar mycket med klubben har fullt upp och det ska bli lite skönt att få dra sig tillbaka i höstmörkret.

Närmst på agendan är nu klubbens höstmöte 24/11 kl 18:00. Plats blir som förra året Roddklubbens lokaler. Vi kommer att bjuda våra medlemmar på lite julmat, därför behöver vi veta om du kommer. Mejla mig Leli om du önska lite mat. karlssonleli@gmail.com

Höstmötet är ett bra forum där man få önska sig vad klubben ska jobba med. Bra att få träffa fler i föreningen och bara få snacka fiske. Vi begär aldrig att man ska göra en massa bara för att man kommer på mötet, så absolut att du ska våga komma .

Samla gärna din pant till oss då detta ge pengar till våra utflykter

Koppla ditt spelkort hos oss från svenska spel.

Tack alla som hjälper till i vår förening

Tack alla våra sponsorer som Wittlocks, Sportfiskarna, Castingförbundet

Vi ses torsdag 24/11

 

 

Kommentarer är stängda.