Vecko brev Test V 40

Vecko brev Test V 40

Hej ett test att få ihop ett brev.

Efter att Kenneth Bengtsson lämnade oss har det varit tunt med brev, information om vad som händer runt i vårt fiske Sverige och i klubben.  Tipsa mig gärna om vad som händer runt i vårt land, som kan vara till nytta för alla medlemmar.

I tisdags hade vi årlig ärtsoppa i klubbstugan, ett sätt att träffas och gråta över att fiskesäsongen lider mot sitt slut. Tack ni som kom och ni som hjälpte till med denna kväll.

Det som jag vet är att Nissan har levererat otroligt mycket fisk, härligt och vi ser fram emot kommande säsonger. Laxen i Nissan har haft en säsong med fri vandringsväg.

Angående Regnbågen och Länsstyrelsens beslut att inte sätta ut fisk i  olika regnbågsanläggningar runt omkring Halmstads kommun, har vi än inget svar på. Vi väntar otåligt.

Klubben har skickat in ansökan för nästa år i Holkarna ,vi väntar på svar.

Vi var inbjudna från klubben att delta vi årets mässa ute vid Heagård, men dels dålig uppslutning från klubben och att en medlem Roland hastigt lämnade oss gjorde att vi ställde in.

Vi hade en klubbtävling vid Suseån , där vi även höll en tyst minut för vår kära Roland. Denna tävlingsdag var resultat lös.

Klubbens höstmöte är onsdag 18/11 kl 19:00. Kallelse till detta kommer att skickas ut med post.

Glöm inte att lämna in er pant till klubben, även utländska burkar. Vi är med i pantamera.

Spelar ni? , kan ni  knyta era spelkort till fiskeklubben.

 

Klubben har öppet alla tisdagar från 18:00

Ungdomarna träffas oftast måndagar kl 18:00 ( meddelande till alla går via mejl och skriver även i klubb nytt).

Ha det fint alla och var rädda om er.

 

Mvh Leli Karlsson